Parhaat sukkahousuvinkit

Parhaat sukkahousuvinkit

1. Leikkaa vanhat sukkahousut poikki n. puolisäären kohdalta. Laita jalkaan ja päälle polvisukat. Ne on sitten helppo sipaista pois, jos joudut paljastamaan jalkasi vaikka lääkärillä.

2. Laita television kaukosäädin sukkahousun lahkeeseen ja sido sukkahousut kiinni sohvaan tai laita ne roikkumaan kattoon. Kaukosäädin on näin aina paikallaan ja samalla se pysyy myös puhtaana, jos sormesi ovat rasvaiset sipisen syömisestä.

3. Kun sukkahoususi ovat rikkinäiset voit käyttää niitä kerran rättinä siivotessa. Tämän jälkeen ne voi heittää roskiin.

4. Kesällä sukkahousut ovat oiva apuväline pitää juomat viileänä. Sujauta pullot ja tölkit sukkahousujen lahkeisiin, sido laiturin päähän kiinni ja laske juomat vesille. Sieltä ne pysyvät viileinä ja on helppo nostaa kun tekee mieli huurteista.

5. Kannattaa kaikki talven aikana ostetut sukkahousut säästää ja ommella ne ennen kesää yhdeksi isoksi hyttysverhoksi. Verholla voi sitten vuorata ikkunat ja ovet, niin ei pääse hyttyset sisään.

6. Sukkahousut voi kätevästi kietaista vyöksi lanteille. Sukkahousun lahkeisiin voi sujauttaa kylille lähtiessä rahapussin, avaimet ja kännykän. Näin kaikki pysyvät visusti tallessa eikä tarvitse kantaa mukana laukkua. Puhelin jos soi, voit vastata siihen avaamatta vyötä.

7. Vanhoja sukkahousuja voi käyttää pölyliinana. Niillä voi yös puhditaa tietokoneen näytön ja aurinkolasit tahroista.

8. Marjametsään lähtiessä kannattaa laittaa sukkhousut päähän ja leikata silmien, nenän ja suun kohdalle pienet reiät. Tällä tavoin ärsyttävät hirvikärpäset eivät liimaudu hiuksiesi sekaan.

9. Sukkahousujen lahkaisiin voi sujauttaa esimerkiksi vessapaperirullat ja laittaa roikkumaan pöntön viereen. Varvasosa tulee vaan leikata auki, niin sieltä voi aina nappaa helposti uuden rullan kun edellinen on loppunut.

10. Laita sukkanauhat päähän ja pujota neulalla esimerkiksi villalangan pätkiä ympäriinsä. Näin saat hauskan vappuperuukin.

11. Laita sukkahousut täyteen kauranjyviä ja pistä mikroon. Kiepaita sukkahousut hartioille ja saat lämmittävän ja relaksoivan kauratyynyn.

12. Huvipuistossa laitteisiin mentäessä laita kaikki irtain sukkahousuihin ja pistä sukkahousut päähän. Jos sinulla on silmälasit laita sukkahousut lasien päälle. Näet läpi mutta silmälasit ja muut tavarat kuten kolikot ja kännykät eivät tipu kovassa vauhdissa.