Näin tuhlaat vähemmän alennuskoodien avulla

Shoppailu1. Osta vaatteita kirpparilta. Voit myös tehdä vaihtokauppoja kaverisi kanssa, jos olette samankokoisia ja pidätte samantyylisistä vaatteista. Tai sitten ostat vaatteisiin sopivia uusia asusteita, jotka tekevät vanhasta vaatteesta uuden näköisen. Joskus auttaa se, että laitat osan vaatteista puoleksi vuodeksi ullakolle ja haet ne sitten takaisin. Monet vaatteista vaikuttavat yllättävän uuden veroisilta pitkän tauon jälkeen.

2. Jos vanhojen lumppujen hankkiminen tuntuu epämiellyttävältä, suositelemme ostamaan alennusmyynneistä tai hyödyntämään nettivaatekauppojen alennuskoodeja. Shoppailu tulee tulee huomattavasti edullisemmaksi, kun saat tuntuvat 50-70% alennukset! Varo kuitenkin sortumasta aleaikaan normaalihintaisiin tuotteisiin. Alennuskoodeja löydät kaikkiin suosittuihin vaatekauppoihin, kuten Zalando, Boozt, Brandos, Nelly, Bubbleroom ja lastenvaatteisiin erikoistunut Reima. Muita hyviä alennuskoodeja ovat esimerkiksi FinInk alet, Offerillan tarjoukset, parhaat Puhelinfix alekoodit, alekoodit AliExpressiin, tarjoukset Pilateskauppaan ja alennuskoodit Amoma-verkkokauppaan.

3. Mene päiväleffaan. Tai vuokraa leffa Makuunista. Jos haluat säästää vielä enemmän lataa leffa netistä esimerkiski Isohuntin kautta. Jotain leffoja voi myös lainata kirjastosta, valikoima saattaa vain olla aika huono.

3. Värjää hiukset kotivärillä. Ja jos haluat niin pyydä jotain kaveria leikkaamaan hiuksesi. Tai koita leikkaa itse. myös kotitekoiset raidat onnistuvat yllättävän hyvin.

4. Valkaise hampaat itse. Kotivalkaisut ovat helppokäyttöisiä ja ajavat ihan saman asian kuin hammaslääkärillä tehtävät valkaisut.

5. Mene piknikille. Piknikeväät tulee aina halvemmaksi kuin jos menisit kavereiden kanssa syömään ulos. Samalla saat D-vitamiinia auringosta.

6. Lue lehdet kirjastossa. Kirjastosta löydät varmasti kaikki suositut aikakauslehdet, joten turhaa tilata niitä kotiin tai ostaa yksittäsikappaletta ärrältä.

7. Juo kunnon pohjat etkoilla. Baarissa juominen on todella kallista. Kun keskität juomisen alkuiltaan saattaa sinulla seuraavana päivänä olla parempi olo, kun olet lopettanut juomisen aiemmin

8. Vaihda rööki sähkötupakkaan. Tupakointi on kallista ja se tappaa. Sähkötupakka on terveellisempi ja edullisempi vaihtoehto. Sen sauhuttelu on myös trendikästä.

9. Käy lenkillä. Juokseminen on ilmaista. Voit myös rullaluistella, pyöräillä ja tehdä vatsalihaksia kotona. Hyviä vatsalihasliikkeitä täällä: http://www.yhteishyva.fi/vapaa-aika_perhe/jumpat/syvat_vatsalihakset/fi_FI/syvat_vatsalihakset_treenissa/

10. Liiku pyörällä. Kulje pyörällä töihin, kauppaan, kaverille tai mihin vain. saat samalla liikuntaa ja säästät bussilipun hinnan.

Related Posts