Tutkimuksia1. Jos jokin haluamasi tavara on liian kallis, pyydä sitä lahjaksi. Otollisia aikoja lahjoille ovat tietenkin joulu ja syntymäpäivät. Muita hyödyllisiä päiviä ovat valmistujaiset, tuparit ja nimipäivät.

2. Kahmi kaikki mahdollinen mukaan ravintolasta. Laukkuun on helppo sujauttaa esimerkiksi vessapaperia, hammastikkuja ja suolasirotin. Pikaruokapaikoista taas lähtee helposti mukaan pillit, suolat, pippurit, ketsupit, majoneesit ja servietit.

3. Shoppaile vain vaatteita kun ne ovat vähintään 70 prosentin alennuksessa. Joudut ehkä tinkimään koko ja värivaatimuksistasi, mutta voithan aina tuunata vaatteita kotona neulalla ja langalla.

4. Kiertele eri ruokakauppaketjuja ja kauppakeskuksia ja poimi promostandeiltä ilmaiset näytekappaleet ja maistiaiset mukaan.

5. Hyödynnä kaikki alennuskupongit. Suunnittele ostoslistasi alennusten perusteella ja sovella.

6. Kun olet saanut huonoa palvelua tai ostanut viallisen tuotteen, tee aina valitus tai reklamaatio. Parhaimmassa tapauksessa saatat saada jonkun extrahyvityksen, kuten lahjakortin.

7. Nappaa lounaalla seisovasta pöydästä ruokaa mukaan, niin voit syödä sen myöhemmin illalla.

8. Kun hammastahna on melkein loppumaisillaan, leikkaa tuubi kahtia. Saat sieltä vielä tahnat muutamaa käyttökertaa varten.

9. Nappaa hotelleista ja muista vierailemistasi paikoista mukaan kaikki mahdollinen, kuten shampoot, saippuat, tamponit, nenäliinat, suihkumyssyt. Pyydä henkilökuntaa täydentämään varastoa, vaikka tuotteet eivät olisikaan loppuneet, niin voit kantaa kotiin enemmän.

10. Jäädytä luottokorttisi, kirjaimellisesti. Laita pieneen astiaan vettä, upota luottokortti/kortit veteen ja laita astia pakastimeen. Jos houkutus iskee, joudut kuitenkin odottamaan korttisi sulamista ja sinä aikana saatat jo tulla toisiin aatoksiin. Tällä tavalla et kuitenkaan tuhoa korttia lopullisesti.

Related Posts